Annons

Sara: ”Jag har snart slagit världsrekord!”

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Det går framåt i raketfart för både Sara Edwardsson, MåBra-redaktionen – och övriga utmanare!

MåBra:s experter coachar Sara Edwardsson och övriga utmanare i mål!

”Det gick jättebra att springa ikväll! Det gick inte lätt, men bra och stadigt. Och vem har sagt att det ska va lätt? Kom 6 km på det här passet. Bara 4 km till så har jag satt världsrekord ( i mitt liv i alla fall).

Så här i andra hälften av utmaningen vill jag ropa högt till dig som eventuellt läser detta och inte har startat än- kom igen du också! Det är så obeskrivligt skönt… >> läs mer!

Häng med i Utmaningen du också!

Kom i toppform på bara 13 veckor. Med vårt träningsprogram kan du bokstavligen träna i Saras fotspår – och klara av en hel mil i joggingskorna lagom till vårsolen!

läs mer på mabra.com/utmaningen

Redaktionen vässar formen

Det råder febril aktivitet på MåBra, där delar av redaktionen besöker vägg-i-vägg-gymmet Feelgood frekvent. Precis som Sara har MåBra:s utmanare upplevt både med- och motgångar under resans gång – men målet att klara en mil har ändå känts inom räckhåll.

Häromdagen blev det personbästa för både Jennie Sandberg och Hanna Karlemark när de klämde in ett lunchlöp på agendan. Om det var den egenhändigt tillverkade energidrycken iskiate som låg bakom framgångarna låter vi vara osagt. Men framåt går det. I ett rasande härligt tempo!

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar