SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

Följ med oss på höstens härliga träningsresa till soliga Kreta!

13 jun, 2022 
MåBra Redaktionen
träningsresa till kreta 2022
Följ med på höstens träningsresa 2022 – i oktober åker vi till Kreta och njuter av träning och all inclusive på femstjärnigt hotell!
Annons

Varmt välkommen att träna, inspireras och träffa nya vänner på höstens MåBra-resa. Nu gör vi om vårens succé och lovar en vecka utöver det vanliga, fylld av allt som får dig att må bra. Hitta lugnet med härliga yogaklasser i soluppgången, låt medelhavets bris torka svetten från dagens danspass och upptäck muskler du inte visste fanns på vatten- eller strandgympan.

Följ med på träningsresa till Kreta 22-29 oktober 2022

22-29 oktober reser vi till Kreta för att njuta av livet, träningen, maten och nya vänner i en lyxig hotellmiljö. Både du som är nybörjare och du som är mer van kan följa med, för här finns det något för alla! Våra träningsresor är anpassade för alla och tillsammans hjälper vi dig att känna dig kapabel och flytta dina egna gränser. Man, kvinna, nybörjare, motionär, proffs, ung eller gammal – alla är välkomna.

Kom hem till Sverige när höstmörkret är som värst och känn dig vältränad, solbränd och full av energi med en känsla av att allt är möjligt!

Annons

Så kan en dag se ut

08:00: Morgonyoga i soluppgången (Terrassen)
08:00: Powerwalk/löpning (Stranden)

FRUKOSTBUFFÉ

10:30: Rumpa & lår (Grekiska arenan)
11:15: Mage & rygg (Spa-arenan)
11:15 Lär dig springa-skola (Grekiska arenan)
12:00: Aerobic dance (Spa-arenan)

LUNCH OCH SIESTA

14:00: Explosion (Grekiska arenan)
14:45: Soma Move (Terrassen)
15:30: Dansa loss (Spa-arenan)
15:30 Aquafun (Poolen)
16:15 Stretchande yoga (Grekiska arenan)
18:30 Mingel och bubbel (Poolbaren)
19:00 Föreläsning med Laila: Vinn bråket med din hjärna (Hotellet)

MIDDAG

21:00 Disco med gänget! (Hotellet)

Allt detta ingår i träningsresan:

Vackra stränder på kreta
Kretas stränder är lika vackra som många

Det här är resan för dig som vill göra mer än att bara sola på semestern, och det är perfekt både för kompisgänget och för dig som vill åka ensam. Här träffar du massor av nya likasinnade vänner i alla åldrar. Tillsammans med våra skickliga instruktörer och föreläsare lovar vi en fullmatad och svettig vecka laddad med träning, god mat och fantastiska upplevelser.

Allt detta ingår:

  • Flyg Stockholm/Köpenhamn–Chania t/r inkl. transfer
  • 7 nätter på fantastiska femstjärniga Euphoria Resort, Kreta
  • Rum med balkong eller terrass
  • All inclusive på hotellet (frukost, lunch och middag) med dryckespaket*
  • Yoga och meditation
  • Mängder av tränings- och danspass
  • Vattengympa
  • Löparskola
  • Mental coaching
  • Hälsoinspiration
  • Träningsmatta och gympapåse
  • Gemensamma promenader och löprundor
  • Gemensamma måltider
  • Härlig kvällsunderhållning
  • Inspirerande föreläsningar och workshops

    *Följande drycker ingår i all inclusive dryckespaket:
  • Vatten
  • Kaffe/te
  • Juice
  • Läsk
  • Mousserande vin
  • Lokala viner och öl
  • Ett mindre utbud av olika cocktails

PRIS FRÅN 16 995 SEK

Annons

Läs mer och boka direkt här!

Vi följer med på resan!

Förutom nya träningskompisar får du lära känna våra populära instruktörer och wellnessprofiler. Vi är med hela eller delar av veckan med ett enda fokus: att vår härliga grupp ska må bra!

Hitta nya muskler och träningslust med Leila Söderholm!

Leila Söderholm träningsresa

En av Sveriges mest folkkära och omtyckta hälsoexperter som har svart bälte i att inspirera andra till bättre vanor. Leila är expert på TV4 och Aftonbladet, finns med som frilans i de flesta magasin och har frekvent synts på mjölkpaketen. Träning med Leila är roligt, enkelt, lustfyllt och effektivt. Hon får oss att glömma tiden och ge allt vi har. Med Leila tränar och lär vi oss hur vi ska lura vår hjärna, få kroppen att känna sig pigg och nå de mål vi har satt upp. Med över 20 års erfarenhet så har hon en rik kunskapsbank att ösa ur.

Träna kondition och löpteknik med Sandra Hiort

Sandra Hiort träningsresa

MåBra:s träningsredaktör har i många år inspirerat till träning och rörelseglädje, bland annat i hälsomagasin. Hon är friskvårdskonsult, personlig tränare, kostrådgivare och stresspedagog. Hon brinner för att hjälpa alla med att hitta bästa träningen och tekniken för just dem. Allt för ett liv i balans. Sandra lär dig allt ifrån att hitta tekniken i löpningen, som gör det lättare och roligare att springa, till hur roligt det kan vara att utmana sig själv och verkligen ta ut sig på ett träningspass. Allt med smart, hållbar träning som håller dig stark, snabb och skadefri.

Få ny energi med Elins lekfulla träning

Elin Karlsson träningsresa

Elin Karlsson är en ljuvlig gotländska som arbetat som PT och instruktör i många år. Hon är pedagogisk och har en bredd som gör att hon kan inspirera och instruera oss i de flesta olika träningsformer. Elins otroligt gulliga personlighet peppar igång alla, oavsett om vi svettas i en tabata, på vattengympa eller i ljuvliga stretch- och yogapass.

Bygg styrka och kondition tillsammans med Sofia Laas

Sofia Laas träningsresa

Förutom nya träningskompisar får du lära känna våra populära instruktörer och wellnessprofiler. Vi är med hela eller delar av veckan med ett enda fokus: att vår härliga grupp ska må bra!

Hitta ditt inre lugn med Linda Wikströms yoga

Linda Wikström en unik yogalärare i världsklass som guidar dig med stor kunskap, skratt och humor. Sedan 2005 har Linda förmedlat yoga och rörelseglädje, och på denna resa ger hon dig en inblick i hennes värld. Hon driver sedan många år Veda Yoga i Växjö, och tillsammans passar vi på att njuta av hennes specialklasser i ashtangayoga, garuda och mindfully move.

Dansa och sjung med Laila Adéle!

Laila Adele på träningsresa

Briljanta artisten Laila Adele är en underbar person som är både sångerska, musikalartist och dansare. Var beredd på rysningar och ståpäls – hennes röst lämnar ingen oberörd. Hon har medverkat i Melodifestivalen, lånat ut sin röst till många olika filmer, släppt skivor och är superaktuell med showen Från Duvemåla till Broadway. Hon är en underbart pedagogisk danslärare som ger oss dans kryddad med sin underbara och snabbtänkta humor. Självklart kommer skönsjungande Laila att förgylla vistelsen med sin sång.

Läs mer och boka direkt här!

Om hotellet Euphoria Resort

Euphoria resort träningsresa
Härlig bild från hotellet!

Nybyggda Euphoria Resort ligger cirka en halvtimme utanför Chania på nordvästra Kreta. Här fokuserar man på helhetsupplevelsen med ett extra öga för wellness och träning. Med Medelhavets blå vatten strax utanför dörren får du en semester som boostar alla sinnen!

Annons

Hotellets 344 rum är något utöver det vanliga, och förutom att självklart ha eget badrum med dusch/badkar finns även teve, telefon, hårtork, kaffe- och tefaciliteter, minibar samt gratis wi-fi. På balkongen eller terrassen njuter du av de ljumma medelhavsvindarna innan du går ner till hotellets poolområde där du kan smaka en god drink från någon av de tre poolbarerna. Det finns även en inomhusdel av poolområdet med både swimmingpool, jacuzzi och bastu. Hotellet har fem restauranger som serverar god och vällagad mat under majoriteten av dygnets timmar – här behöver man aldrig gå hungrig!

Euphoria Resort är en klass för sig och vi kan lova att din träningsresa till Kreta blir något alldeles extra med detta hotell som utgångspunkt.

Läs mer och boka direkt här!

Annons