Annons

Läkaren: Så undviker du svamp i underlivetDe flesta kvinnor har någon gång under livet problem med svampinfektioner. MåBra:s läkare Gunilla Hasselgren tipsar om knepen som lindrar och förhindrar problemen!

Säg farväl till klåda och besvärande flytningar en gång för alla!

”För en tid sedan fick jag svamp i underlivet och det gick över efter behandling.

Annons

Sedan kom min mens. Efter mensen så fick jag svamp igen och nu behandlar jag igen med salva. På sista tiden har jag haft svamp ofta. Jag tvättar mig inte med tvål utan bara vatten, vågar knappt ha sex med min sambo och om vi har så sköter jag hygienen bra. Varje gång jag tar på salvan så svider det enormt mycket. Vad kan det vara?” skriver signaturen Fia i en insändare till Gunilla Hasselgren, läkare och en av medlemmarna i vår digitala expertpanel.

Läs hennes svar här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…