Annons

Kan man blanda andra metoder med 5:2?

Går det att blanda in andra viktminskningsmetoder om man följer 5:2-dieten? Vår 5:2-expert Marie Tegner svarar på en läsarfråga!
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

”Jag har börjat äta enligt 5:2 metoden och det funkar superbra för mig. Innan åt jag enligt Viktväktarna och räknade points på det ”gamla sättet”. Min undran är nu om jag de dagar jag inte fastar kan äta enligt Viktväktarmetoden ? Det kanske inte är så bra att blanda två olika metoder och hur ska jag då äta i så fall ? Mitt mål är att jag ska gå ner i vikt samt äta mindre portioner. Tack på förhand!”

Helena

Marie Tegnér svarar:

”Du kan kombinera 5:2 med vilken annan metod du vill. 5:2 säger ju egentligen bara när du ska äta dina måltider, även om… >> läs hela inlägget här

 

MåBra:s nya vikttjänst!

5:2-klubben är en komplett vikttjänst på nätet från MåBra. Bakom tjänsten står vår viktcoach Marie Tegnér samt hälsoprofilen Ola Lauritzon. Tillsammans har de skräddarsytt recept, fakta och värdefulla tips för dig som vill hitta formen via korttidsfasta. Marie och Ola chattar löpande med tjänstens användare och förser 5:2-klubben kontinuerligt med nytt innehåll.

Klicka här för att komma dit!

 

52-logotyp

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar