Annons

Jag blir som nyförälskad när jag målar

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Målning är Helena Blomljus kick för själen.

Helena Blomljus målar när hon är glad, för att förstärka den ”bubblande” känslan:

”Jag har alltid trott att jag inte kan måla. Men när jag drabbades av malignt melanom för fyra år sedan kände jag ett enormt behov att börja skapa, att få ut det jag kände på ett okonstlat direkt sätt. Visst hade jag gått i terapi och försökt bearbeta oron. Men intellektet är så begränsat, det går inte att komma åt de innersta känslorna med ord.

Så jag tog mod till mig, köpte dukar och färg, anmälde mig till en kurs i Vedic Art, och märkte att det öppnade upp helt nya kanaler. All sorg forsade ur mig som en flod. Det var så befriande!

Numera målar jag bara när jag är glad, för att förstärka den där goa bubblande känslan. Och jag känner mig så hjärtlig, sprittig och varm, ja nyförälskad faktiskt.

Jag målar inifrån mig själv med starka färger, pärlor och gips. Ibland tänker jag: Vad blev det där för konstigt? Som häromdagen när jag använde äggskal. Det är kul att bli förvånad, för det skapar nya tankar och ställer de gamla på ända. Nu vet jag att alla kan måla!”

Vedic Art står för att man målar inifrån sig själv.

Varför inte gå en kurs i sommar?

www.blomljusdesign.com

www.vedicart.se

www.vedicart.com

Av: Anna Carsall
Foto: Magnus Gotander

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar