Annons

”Hjälp, hur blir jag av med mitt sötsug?”

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

En läsare ber vår viktcoach Marie Tegnér om hjälp. Läs hennes peppande svar här!

Jag är 54 år, har ett BMI på 29 och högt kolesterolvärde. Jag bör alltså gå ner i vikt. Har ett oerhört sockerbehov och äter mycket sötsaker – godis, kakor och allt med sött i. Klarar inte av att sluta. Tipsen är många, men funkar inte på mig. Jag älskar att motionera, men är ojämn i allt jag gör. Kan du ge mig några få konkreta tips?” skriver signaturen Anne.
Läs hela svaret här!

Psst! Du vet väl att du kan få svar från vår expertpanel via webben? Klicka här för att ställa din fråga!

Vår bloggare Gunilla Sahlin skriver om sin dagliga kamp mot sockersuget, en stor utmaning för någon som är konstaterat sockerberoende. Vi har tidigare skrivit om knepen som minskar sötsuget. Du hittar alla artiklar i ämnet här!

BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar