Artikeln innehåller reklamlänkar
HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Matcha kläderna! 22 liknande plagg för dig och ditt barn

08 maj, 2019 
AvSara Lund
Det är trendigare än någonsin att matcha kläder med sitt barn – här listar vi var du hittar plaggen i butik just nu!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Att som föräldrar bära matchande kläder med sitt barn blir allt vanligare, och trendigare. Stora klädkedjor som H&M och Gina tricot har nyligen släppt mamma-barn-kollektioner och på Instagram är det flera stora profiler som dagligen inspirerar sina följare med bilder – där matchande kläder står i fokus.

Nedan listar vi sommarkläder som du hittar i butik just nu, där liknande plagg finns i både barn- och vuxenstorlekar.

Här kan du köpa matchande mor- och barnkläder:

 

Mini Me badkläder
Badkläder leopard vuxen och barnstorlek
Annons

Randig baddräkt från Gina tricot. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa i barnstorlek. (reklamlänk)

Leopardmönstrad baddräkt från Gina tricot. Här kan du köpa baddräkten i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

 

 

Blå linneskjorta

Ljusblå linneskjorta från Gina tricot. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

Annons

 

Randig jumpsuit

 

Randig jumpsuit i naturnära färger från H&M. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

 

Vit klänning

Bohemisk klänning från H&M. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

Annons
Vit klänning

Vit sommarklänning med knappar från H&M. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

 

Gul kjol

Gula kjolar i omlott-modell, från Minimarket och Vero Moda. Här kan du köpa en modell i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa en till barn (reklamlänk).

Annons
Volang badkläder

Rosa baddräkt med volanger från H&M. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

Rutiga baddräkter från H&M. Här kan du löpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

Annons

 

Rosa volangklänning

Rosa klänningar med volanger. Här kan du köpa den i vuxenstorlek (reklamlänk) och här kan du köpa den i barnstorlek (reklamlänk).

 

Rosa kappa från Only. Här kan du köpa den i vuxenstorlek och här kan du köpa den i barnstorlek.

Läs mer:

Barn till föräldrar som pratar mycket blir smartare

Vanliga misstagen vi gör när vi pratat med våra barn – logopedernas tips

 

Annons