QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Tina Nordströms drömflytt – till 1800-talsgård utanför stan

30 maj, 2023 
Tina Nordström
Tina Nordström har hittat sitt drömhem.
Nu går flytten för matprofilen, som ser fram emot att ha det stökigt.
Annons
Kändisarnas bästa hälsotipsBrand logo
Kändisarnas bästa hälsotips

Tv-kocken Tina Nordström, 49, lämnar Helsingborg och flyttar ut en bit utanför staden. där ska hon och maken Martin, 49, bo tillsammans med barnen Elsie, 14, och Albin, 17. Hundar Bonnie och Bella ”Guldben” Gulldén hänger också med..

– Det är en dröm som jag och min man haft. När vi hittade den här stora vackra 1800-talsgården så bestämde vi oss för att testa det. Den ligger nära ungarnas skola och har utsikt över en park. Det är jättehärligt, säger “Mat-Tina” till tidningen Amelia.

“Gillar ljudet av trätofflor som går i gruset”

Tina Nordström säger att hon längtar efter ha det stökigt, opretentiöst och gårdigt. Förhoppningen är att ha höns och bin och att kunna odla.

– Att bo i ett villasamhälle är lite mer inrutat, men på gården behöver det inte vara någon preussisk ordning. Nej, jag är en trätolle-romantiker och gillar ljudet av trätofflor som går i gruset.

Annons

Fyndet på vinden

Hon berättat att de har släpat ut en massa grejer från vinden i det tidigare huset, och att hon då hittade en låda med hennes gamla dockvagn och en massa leksaker och barngrejer – något som gör henne till en supermoster åt sin svägerskas barn.

– Jag kommer själv ihåg hur kul det var att komma hem till mormor. Hos mormor och morfar i Båstad minns jag alla Pelle Kanin-tidningar och spöklika dockor med Svintohår, som ändå var mysiga. Här på gården finns allt. Det är samma känsla som man hade som liten: Här är jag! Man bara är här och nu.

4 tips som gör dig mer effektivBrand logo
4 tips som gör dig mer effektiv

Foto: TT

Annons