Annons

Experten: ”Därför går du inte ner i vikt”

Varför händer inget med midjemåttet? undrar en MåBra-läsare. Vår nutritionist Anki Sundin listar en rad möjliga anledningar.
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Fråga:

Jag är 60 år, frisk och normalviktig. Jag går på 5:2-dieten och äter GI-inspirerat under 5-dagarna. Varje dag går jag 5 kilometer i snabb takt och jag kör 400 roddtag i roddmaskin varannan dag. Jag har gått ner några kilo men inte minskat en enda centimeter runt midjan! Min mage är fortfarande onormalt stor. Varför händer inget med vikten eller midjemåttet?

Uppgiven

Svar:

Du verkar vara allmänt vältränad och jag får ett intryck av att du äter näringsrik mat. Även om man<<Läs hela svaret här!

LÄS MER:

Bli smal & frisk med fasta – kampanjpris på 5:2-klubben!

5:2-klubben erbjudande

Bli smalare och friskare med succémetoden 5:2! Med MåBra:s populära vikttjänst 5:2-klubben får du alla verktyg du behöver för att lyckas med din fasta, just nu betalar du endast 99 kronor per månad – utan bindningstid!
Läs mer: Bli smal & frisk med fasta

 

5:2 eller 6:1 – vad ska jag välja?

5:2 eller 6:1

Får man lika bra hälsoeffekter med 6:1- som med 5:2-metoden? undrar en läsare. MåBra:s viktcoach Marie Tegnér reder ut skillnaderna!
Läs mer: 5:2 eller 6:1 – vad ska jag välja?

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar