Annons

Annons

Viktcoachen: Så tacklar du helgfrossandet

Blev det både pizza, chips och rödvin i helgen? Att lyxa till det och unna sig godsaker är alla värda – men ibland faller man tillbaka i gamla hjulspår snabbare än man tror.

En MåBra-läsare undrar hur man bäst tacklar helgens frossande i godsaker. Vår viktcoach Marie Tegnér rätar ut frågetecknen!

MåBra-läsaren Katinka ställer följande fråga till vår viktcoach Marie Tegnér:

Annons

”Då och då får jag riktiga frossattacker. Ofta blir det på lördagskvällar som jag äter alldeles för mycket. Jag kan då sätta i mig chips, nötter, öl, vin, fet mat med bearnaisesås, efterrätt och sedan godis.

När jag vaknar på söndagsmorgonen är jag fortfarande mätt. Då passar jag på att strama åt ordentligt. Jag äter minimalt för att kompensera för lördagens utsvävningar. Jag inser att det inte är så nyttigt, men påverkar det även min vikt och hälsa?”

Katinka

Läs Maries svar här!

BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…