Annons

Annons

Viktcoachen provar nya 5:2-dieten

Viktcoachen provar nya 5:2-dieten

Exempel på kalorifattig 5:2-lunch

Just nu pratas det mycket om periodisk fasta, en kosthållning där du fastar med jämna mellanrum. MåBra:s viktcoach Marie Tegnér har bestämt sig för att själv prova metoden...

SVT:s Vetenskapens värld ägnade ett helt program åt periodisk fasta och vilka hälsofördelar diettypen antas bära med sig. Läsarreaktionerna lät inte vänta på sig och många ville tipsa om metoden eller önskade mer information.

Annons

Vår viktcoach Marie Tegnér blev så intresserad att hon själv bestämde sig för att testa. På sin blogg skriver hon nu löpande om matsedlar, tips och metodens eventuella fram- och baksidor.

Gilla MåBra på Facebook

Häng med från början och läs det första inlägget om 5:2-dieten här (här finns också en länk till Vetenskapens värld och det program som handlade om fastans fördelar).

Marie Tegnér:

”Jag har just kikat på Vetenskapens värld på Play. Det var ett program av Michael Mosely – samme man som testade korttids-träning härförleden. Nu handlade programmet om hur man radikalt kan förbättra sina värden och minska risken för vällevnadssjukdomar genom att ligga på extremt låga kalorinivåer vissa dagar…. >> läs mer

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…