Annons

Annons

Viktcoachen: 5:2-pausen är över!

Viktcoachen: 5:2-pausen är över!

Marie Tegnér, viktcoach och 5:2-expert, har startat upp med 5:2 igen efter semestern.

MåBra:s viktexpert Marie Tegnér har haft några veckors semester från allt – även från 5:2. Nu är hon full av motivation och inspiration att starta igång igen!

”Hemkommen efter 5 fantastiska veckor på min paradis-ö – Öland! Första veckan blev en 6:1-vecka, men sedan har det blivit semester från ALLT! Ambitionen var att köra 6:1 hela sommaren, men det blev tji… Gäster, idogt golfspelande och det fantastiska vädret är bara dåliga ursäkter – jag valde helt enkelt att vila från alla måsten och bestämde mig för att ta konsekvensen i sinom tid. Detta innebär ändå inte att jag har vräkt i mig av allt som kommit i min väg, men jag har unnat mig att äta och dricka det jag har haft lust med och eftersom i stort sett varje dag inneburit någon form av motion, har jag varit lite grundsund i alla fall.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Det var ändå med lite bävan jag ställde mig på vågen i morse – hade räknat med att det kunde vara både 2 och tre kilo, men jag blev…>>Läs hela inlägget här!

 

LÄS MER OM 5:2!

Vill du veta mer om 5:2?

MåBra har recept, senaste nytt och mängder av lärorika fakta om metoden. Läs mer via länken nedan!

Allt du vill veta om 5:2 och fasta!

 

5:2-succé: Så tappade jag 17 kilo!

birgitta-holwaster1

Birgitta kände sig alltid lite hungrig och åt gärna upp det andra lämnade. Efter snart ett år med 5:2 kan hon äntligen känna sig mätt – och har dessutom tappat 17 kilo!

Läs mer: 5:2-succé: Så tappade jag 17 kilo!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…