Annons

Annons

Psykologen: Så enkelt slutar du att rodna

Att tala inför folk eller andra pressande situationer kan skapa blossande kinder. Här berättar vår KBT-psykolog hur du kan jobba bort rodnaden.

Rädsla för att rodna kan skapa onödig nervositet.

”… fortfarande blir jag generad av de mest triviala händelser. Det kan räcka att jag är på ett seminarium och ställer en fråga, och så ”poff” slår genansen till och jag känner hur jag blir varm om kinderna. Och jag blir verkligen knallröd. Ibland kan jag bli generad av att gå in i en butik och fråga en manlig expedit efter en vara; är han vänlig och ger ett längre svar tillbaka blir jag också röd. Varför blir det så här? Jag ser mig själv annars som en ganska trygg person.” skriver signaturen Rosenkind.

Annons

Här kan du läsa Kerstin Hellströms svar

Har du funderingar kring hälsa, personlig utveckling eller kost? Ställ en egen fråga till vår expertpanel!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…