Annons

Annons

”Varför blir jag inte kär i min drömman?”

Kan en relation utvecklas till något "rätt", även om pirret inte finns där från början? Vår KBT-psykolog svarar på en läsarfråga...

Varför blir jag inte kär i min drömman? Jag har äntligen träffat en man som är snäll, trevlig och lättsam – och som vill ha ett seriöst förhållande. Jag tycker väldigt mycket om honom, men tyvärr har jag svårt att känna mig attraherad. Förut har jag mest fallit för män som jag tyckt varit sexiga, men de har också varit struliga och egoistiska – och inte riktigt velat binda sig. Jag märker att jag jämför mannen jag träffat nu med de tidigare. Och att jag fastnar för allt han INTE lever upp till – och det har bara med utseendet att göra. Som att han har hår på bröstet, är otränad, och att näshåret syns. Sexet är behagligt, men inte alls passionerat. Jag känner inget pirr alls, utan vi måste ha förspel en lång stund innan jag känner mig attraherad. Kan jag falla för honom om jag ger det lite tid, jag vill ju så gärna…” skriver MåBra-läsaren Maggan.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Vår KBT-psykolog Kerstin Hellström svarar via vår digitala expertpanel:

 

Ja, hur vet man när man träffat rätt? De flesta har en föreställning om hur det ska kännas – från bilder vi fått från böcker och filmer, eller sådant vi… >> läs hela inlägget här

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…