Annons

Annons

”Var det fel att skaffa barn ensam?”

”Jag skulle göra vad som helst för att få en pappa” säger sonen. Nu undrar mamman om det var fel att skaffa barn på egen hand, vår livscoach Christel Dopping svarar.

Fråga:

”Mitt hjärta brister när min son säger: ”Jag skulle göra vad som helst för att få en pappa”. Jag får enorma skuldkänslor för att ha berövat honom detta. Jag valde att skaffa barn på egen hand, eftersom jag inte träffade någon man som det fungerade riktigt med. Gjorde jag fel? Kommer min son att få men av den här enorma längtan han har? Har märkt att jag försöker kompensera genom att kanske säga nej för sällan, och att vara dålig på att sätta gränser…”

Annons

Läs livscoachens svar här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…