Annons

Annons

Vänskap vid första ögonkastet – så fungerar det!

Sa det klick vid kaffeautomaten, på kvällskursen eller kanske i en mammagrupp? En ny vuxenvän växer inte på träd – men ibland känns det bara så rätt!

Är den viktigaste vänskapen verkligen den som bottnar i barndomen? Och är loppet kört om man står utan bästis som vuxen?

Det är absolut möjligt att finna stark och livslång vänskap, trots att barndom och studietid sedan länge är över. Och du ska inte bagatellisera känslorna för en nyvunnen kompis bara för att ni är vuxna.

Annons

Enligt Elite Daily finns det en enorm fördel att hitta nya vänner i mogen ålder. Ni har nämligen större chans att behålla relationen livet ut jämför med de vänskapsband du knöt som barn eller ung vuxen.

Det är dock inte alla som har möjlighet att uppleva kompiskemi på det här sättet. Trots begreppet ”bromance” är det betydligt vanligare bland kvinnor än män. Och det är främst personer som känner igen sig i beskrivningar som trevlig, öppen och trofast som har störst chans att falla handlöst för en ny vän, bara för att upptäcka att känslorna är helt besvarade!

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…