Annons

Annons

Vanorna som skiljer framgångsrika personer från alla andra

Har du drömmar om karriärsmässig framgång och ekonomisk frihet? Då är dessa nio tips en bra start!

Entrepreneuren Peter Voogd har skrivit den bästsäljande boken 6 months to 6 figures, som handlar om hur han gick från ingen inkomst alls till sexsiffrig inkomst (i dollar) på bara sex månader.

Annons

Genom att studera rika människors vanor har han kartlagt vad som skiljer dem från människor som inte når samma ekonomiska framgångar. Först pekar han ut dessa fyra vanliga misstag hos majoriteten av befolkningen.

Gilla MåBra på Facebook

• Vi är ovetandes om vilket inflytande vi kan ha inom vår så kallade circle of influence, alltså de människor och problem i vår närhet som vi faktiskt har möjlighet att påverka, och på så sätt bygga upp sitt inflytande från grunden.

• Vi vet inte vad, specifikt, vi måste göra för att nå framgång.

• Vi vill göra allt själva.

• Vi har en konsuments mentalitet, och tänker mer på att konsumera och spara snarare än att investera.

För att hitta en vinnande mentalitet kan du ta hjälp av de här nio punkterna, som Voogd menar är typiska för väldigt framgångsrika människor.

1. Var ihärdig

När en utmaning uppstår kan vi antingen välja att ge upp eller bli mentalt starka. Att bli mentalt stark kräver uthållighet och ett långsiktigt tänk, och vi är inte oroliga över att se resultat direkt.

Människor ger upp på grund av otålighet, misslyckande och att man är beroende av att se snabba resultat, men de som lyckas bryr sig inte om vad andra tycker och de struntar i om något ger omedelbara resultat. De kämpar vidare och håller fast vid sin tro.

2. Ha framtidsperspektiv

De som uppnår stor framgång tillåter sin självbild att föregå verkligheten, eftersom de vet exakt vad de kommer att lyckas med och vad de är kapabla att göra.

3. Skapa din egen verklighet

Framgångsrika människor skapar den verklighet de vill ha, och utstrålar den energi och positivitet som gör att de attraherar de människor och saker vi vill ha. Allt handlar om energi.

4. Ta hjälp av andra

Det är svårt att skapa sig framgång helt och hållet själv, även om drivkraften och viljan så klart måste vara din egen. Men se till att hitta människor som genom energi och råd kan få dig att fortsätta utvecklas. Du måste även välja bort människor som har motsatt effekt på dig.

5. Experimentera dagligen

För att bli framgångsrik krävs att du prövar dina idéer och inte väntar på att de först ska vara perfekta. Lansera sju nya produkter, även om du bara tjänar pengar på tre av dem, i stället för att aldrig ens lansera din första produkt eftersom du inte anser att den är perfekt ännu.

6. Lär från dina misstag

För att lyckas krävs det att man lär sig av sina misstag och förbättrar sina produkter därefter. Misslyckanden föder visdom och erfarenhet, så bli inte avskräckt när något inte blir helt rätt från början.

7. Lös pusslet

Du behöver ett lag av bra människor runtomkring dig för att nå toppen. Det krävs att du rekryterar människor du fungerar väl ihop med och som älskar dina svagheter. Du måste se helheten av vad du vill uppnå och rekrytera alla bitar som behövs.

8. Investera smart

Du måste investera smart på alla plan för att bli bäst. Det betyder att du investerar i personlig utveckling, affärer, tillgångar och minnesvärda erfarenheter som inspirerar och får dig att ständigt växa.

9. Producera

Väldigt framgångsrika människor är ofta producenter. Det betyder att de skapar produkter eller tjänster som skapar värde i andra människors liv. Du behöver alltså göra motsatsen mot vad majoriteten av samhället gör: håll en klass i stället för att ta en klass, låna ut pengar i stället för att låna pengar, anställ personal i stället för att leta jobb, sälj produkter i stället för att köpa produkter.

 

Om du vill spela livets spel kan du använda dessa mentala knep för att tänka som en vinnare. Genom att ändra inställning kan du ändra ditt liv, menar Voogd.

Källa: Inc.com

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…