Annons

Annons

Vad är stress – och när blir det farligt för oss?

Se vår psykolog Anna Bennich Karlstedt förklara stressens inverkan på kroppen.

Våra kroppar är rustade för att klara av stress i korta perioder, men när våra stressystem är konstant påslagna riskerar vi att bli sjuka. Här förklarar vår psykolog Anna Bennich Karlstedt hur stressens mekanismer påverkar oss:

Annons

Fler filmtips från MåBra?

Just nu pågår vår kampanj Den Dolda Stressen, med syftet att synliggöra den press och stress som dagens kvinnor utsätts för. Vill du få mer information, verktyg och filmtips från Anna Bennich Karlstedt? Vi publicerar dem löpande på vår Facebooksida, i vårt nyhetsbrev och samlar dem i våra populära Hälsoverktyg!

 

De senaste fem åren har antalet stressrelaterade sjukskrivningar i Sverige mer än tredubblats. Så här kan det inte fortsätta! Därför har MåBra startat kampanjen Den Dolda Stressen. Här kan du läsa om nyheter och forskning kring stress, få tips och råd för att stressa ner samt läsa inspirerande livsöden om kvinnor som tagit sig tillbaka från utbrändhet. Och missa inte vår kurs Stressa ner – lev mer

Vänd trenden på mabra.com/stress!

 

Annons:

New Nordics nya kosttillskott No Stress innehåller örter med lång historik som lugnande och avslappnande. Lavendel och rosmarin har använts sedan antiken med syfte att lugna och balansera. Som helhet hjälper No Stress till med att hitta tillbaka till lugn och harmoni samtidigt som viktiga näringsämnen tillförs kroppen för att bättre kunna hantera stressen.

Läs mer

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…