Annons

Annons

Gå ner i vikt med turbofart – ny webbtjänst!

Njut av mättande och läcker mat - som ger snabba viktresultat!

Nu finns MåBra:s populära turbometod i digitalt format, komplett med träningsvideo och färdiga menyer! Klicka här för att läsa mer och rivstarta din viktnedgång med vårt nya GI-turboprogram!

MåBra:s viktcoach Marie Tegnér har specialkomponerat ett GI-smalt och kalorismart kostprogram, som vår motionsexpert Katarina Woxnerud kompletterar med effektiva och figurformande instruktionsfilmer.

Annons

Turboprogrammet sträcker sig över tre veckor, men kan repeteras tills du nått din målvikt. Förutom recept och träning får du också tänkvärda kom i form-tips från Marie Tegnér och tillgång till ett forum där du kan byta tips och tankar med andra användare.

 

Nå drömvikten för 149 kronor!

Din viktnedgång är bara ett klick bort. Betala enkelt, tryggt och smidigt via anmälningssidan och kom igång direkt!

Klicka här: MåBra GI-turbo


Programmet varar under tre veckor*, där de första sju dagarna ger en ordentlig rivstartseffekt för att boosta både motivation och viktnedgång. De två resterande veckorna lägger grunden till fortsatta nyttiga vanor, både kring motion och mat. Efter två veckor kan du ha tappat upp till tre kilo, och ytterligare vikttapp väntar om du följer programmet hela vägen – eller väljer att repetera det!

GI – med rätt kolhydrater

Dina snabba framgångar med turboprogrammet bygger på att du ska orka motionera varje dag, därför har vi inte uteslutit kolhydrater helt från menyn. Vi har baserat recepten på ingredienser av hög kvalitet och koncentrerat oss på långsamma kolhydrater.

Träna med Katarina!

Varva promenader med utvalda övningar från vår hyllade träningsfilm ”Snabbt ner i vikt med MåBra:s turboprogram”, där vår personliga tränare Katarina Woxnerud visar enkla och effektiva övningar i hemmiljö.

Tips från viktcoachen!

Missa inte Maries Tegnérs peppande tips. De dagar du inte tränar med Katarina delar Marie med sig av värdefulla viktknep – värdefulla för både motivation och midjemått!

Tillgång till forum

Glöm inte att dela med dig av dina tankar och framgångar i vårt forum. Här kan du byta tips med andra användare och få stöd och pepp från MåBra:s experter.
Psst! Kom ihåg att du kan ta del av hela kursen från både dator, smartphone och läsplatta!

 

*Obegränsad access till MåBra GI-turbo och de tjänster som ingår i verktyget under 6 månader.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…