Annons

Annons

Tävlingen ”hylla din favoritkvinna” – ni vann!

För snart två veckor sedan var det internationella kvinnodagen. Det firade vi med att låta er läsare lyfta fram en kvinna i er närhet – att berätta om vad som gör just henne så speciell. Som belöning lottar vi ut 10 (två set per motivering) supersköna joggingset från GoodMoves.  Här är vinnarna. Grattis!

Annons
MåBra firar Internationella kvinnodagen - hela veckan!

Många läsare ville vara med och hylla kvinnan. Här är våra vinnare!

Ida Tornestrand, Säffle
Motivering: Jag vill hylla min vän Maria som går igenom en svår period i livet just nu. I slutet av 2009 förlorade hon sin ofödda dotter i magen, bara några veckor kvar innan beräknad förlossning. Jag vill hylla henne och alla andra mammor som förlorat sina barn men som ändå orkar gå vidare. Jag vet att rätt kost och motion kommer att hjälpa henne att kunna njuta av livet och må bra igen.

Katarina Hvittfeldt, Karlstad
Motivering: Generös och omtänksam är denna kvinna,
som jag hoppas det passande priset ska vinna.
Uppdraget som mamma och mormor sköter hon helt underbart,
nu håller jag tummarna för hennes Må Bra-utmärkelse såklart!

Anne Mari Lindberg, Rönninge
Motivering: Min dotter Jennie som funnits vid min sida under hela min bröstcancerresa från jan -09. Trots att det är 28 mil mellan oss och hon har två småbarn, får inte sova på nätterna men ändå så orkar hon. Hon har ett tufft jobb också, ar betar med barn som far illa. Och ändå så finns hon där för mig. Hon behöver komma ut i naturen, röra på sig. Jag behöver börja gå promenader för att få tillbaka mina krafter. Vi behöver båda finna inre ro vilket man gör när man joggar eller går.

Helena Ljungberg, Hagfors
Motivering:
Jag vill hylla min syster som fick två strokes för tre år sedan. med järnvilja (och stöd från oss anhöriga) tränade hon sig tillbaka till vardagslivet. I all denna träning upptäckte hon glädjen i att överhuvud taget kunna träna, så nu är det stavgång och spinning flera dagar i veckan. Jag måste säga att jag är glad och stolt över min syster Annica som lyckats komma tillbaka till livet i dubbel bemärkelse. Ingen är gladare än jag när vi kan träna tillsammans!

Christina Storelv Karlsen, Råneå
Motivering:
Min kompis Ida. Hon är en stjärna i mitt och många andras liv. Hon lyssnar, stöttar men försöker också se det positiva i människor och händelser. Hon får mig alltid att må bra och det räcker med några minuter i hennes närvaro och jag får så mycket positiv energi från henne som stärker mig otroligt mycket. Utan henne vet jag inte hur jag hade mått i dag…Hon förtjänar ett joggingset (dessutom älskar hon att springa) :)


Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…