Annons

Annons

Tävling avslutad: Vinn kosttillskott från Femarelle

Tävling avslutad: Vinn kosttillskott från Femarelle
Är du på vägen in, ur eller är mitt uppe i klimakteriet? Då kan Femarelle hjälpa dig, tävla och vinn här!

Femarelle är ett kosttillskott och en serie om tre produkter som är anpassade för att underlätta besvär relaterade till klimakteriet. Medelåldern för att gå in i klimakteriet är idag 50 år, men det finns även en stor grupp kvinnor som har olika typer av besvär både innan och efter.

Annons

Huvudingrediensen, DT56a, kommer ursprungligen från en specifik sojaböna som fermenterats och där man tar tillvara på bönans rika innehåll av 20 olika aminosyror.

Gilla MåBra på Facebook

Femarelle säljs i hälsofackhandeln och på Apoteket AB och Kronans Apotek. Varje förpackning innehåller 56 tabletter och kostar 298 kr. Förpackningen räcker i cirka en månad och man tar två tabletter om dagen, en på morgonen och en på kvällen.

I serien ingår:

Femarelle Rejuvenate, för kvinnan runt 40 år

För dig som troligen knappt börjat tänka på att förändringar som hon noterar kan sättas i samband med sjunkande östrogennivåer. Tecken kan vara tydligare humörsvängningar, oregelbunden mens, trötthet och sömnsvårigheter.

Femarelle Recharge, för kvinnan runt 50 år

För dig som inser att du faktiskt är i klimakteriet.  Du har antagligen ”klassiska tecken” som värmevallningar, nattsvettningar och minskad sexlust.

Femarelle Unstoppable, för kvinnan runt 60 år

För dig som passerat klimakteriet. I den ålder kan man ha besvär så som torra slemhinnor i underlivet och låg energinivå. Här kan det också vara klokt att tänka på att du behöver stärka skelettet som också påverkas av lägre östrogennivåer. Unstoppable innehåller kalcium och vitamin d som är bra för skelettet.

Nu har du chansen att vinna en förpackning av valfri Femarelle, vi lottar ut fem exemplar av varje. Du deltar i utlottningen genom att svara rätt på frågan nedan. Glöm inte att ange vilken sort Femarelle du önskar.

Tävlingen är avslutad och vinnarna kontaktade via e-post. Håll utkik på mabra.com efter fler spännande vinstchanser!

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…