Annons

Annons

Ny rolig studiecirkel: Laga läcker MåBra-mat!

Studiecirkel

Nu har du chansen att njuta av MåBra:s läckra recept samtidigt som du lär dig mer om nyttig matlagning, träffar nya människor och umgås under trevliga former.

MåBra och Studieförbundet Vuxenskolan startar nämligen ett samarbete kring cirklar på temat hälsosam mat. Cirklarna bygger helt enkelt på att deltagarna lagar mat från recept ur MåBra. Recepten har tagits fram av MåBra:s viktcoach Marie Tegnér.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Varje cirkelträff inleds med att ledaren tillsammans med gruppen går igenom dagens recept i teorin och förklarar vad som ska göras. Därefter tar själva tillagningen över. Varje träff avslutas med att man gemensamt äter det man har tillagat. Varje deltagare får också en kopia på de recept man har använt sig av under kvällen och tips på var man kan köpa de olika råvarorna.

Är du intresserad?

Kontakta den lokala SV-avdelningen eller gå in på www.sv.se för att få veta om cirklarna finns på din ort. Verksamhetsutbudet kan variera lokalt, men är man bara tillräckligt många som är intresserade av ett ämne finns möjlighet att starta en cirkel.  

Vill du starta en MåBra-cirkel i Studieförbundet Vuxenskolans regi? Kontakta din lokala SV-avdelning. Kontaktuppgifter hittar du på www.sv.se.

MåBra på köpet!

Som ett mervärde bjuder vi alla cirkeldeltagare på en tre månaders prenumeration på MåBra!


Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…