Annons

Annons

Sexfällor och vodoo: Läsarnas hämndhistorier

Voodoo, datavirus och räkor som sys in i bilklädseln… Här berättar några MåBra-läsare om hur de valt att hämnas på otrogna män och giriga styvbarn. 

Ibland tar ilskan över - och hämnden är ett faktum.

Ibland tar ilskan över - och hämnden är ett faktum.

Sandra, 28: Jag doppade hans tandborste i toaletten

Min sambo var otrogen mot mig i över ett år, och när jag fick reda på det konfronterade jag honom tillsammans med henne. Jag tog sedan med mig alla våra möbler, klippte sönder hans porrtidningar och lämnade honom att betala både hyran och lånet på bilen. Sist av allt sydde jag in en räka i tygklädseln på bilen och doppade hans tandborste i toalettstolen. Det var ett bra avslut för mig.

Annons
Gilla MåBra på Facebook


Paula, 37: Jag och hans fru gillrade en sexfälla

Jag hade en flirt med en riktig solochvårare, och jag förstod direkt att han inte var någon att satsa seriöst på. Ganska snart fick jag också ett telefonsamtal från mannens fru, som var väl medveten om att mannen ljög och bedrog henne. Han var otrogen, inte bara med mig, utan med flera andra kvinnor. Jag tyckte väldigt synd om frun och vi bestämde oss för att tillsammans hämnas på mannen.

Jag frågade honom om han ville vara med på en trekant med mig och en tjejkompis, och det ville han mer än gärna. Jag förklarade att min kompis sexuella fantasi var att mannen skulle ha bindel för ögonen och redan ha en naken kvinna i sängen när hon kom in för att göra oss sällskap. Han älskade idén, men visste förstås inte att min kompis var hans egen fru. Vi bestämde en tid och bokade ett hotellrum.

Väl där satte jag på honom ögonbindeln och klädde av honom. Han var eld och lågor! Sedan kom min ”kompis” in och när vi smekt honom en stund och gjort honom riktigt upphetsad, slet vi av honom ögonbindeln. Han blev förstummad men försökte ändå bortförklara sig för sin fru. I dag är de skilda och hon lever med en annan, trogen man. Hon och jag är fortfarande vänner och vi skrattar ofta åt vår lilla hämndaktion.


Olivia, 25: De giriga barnen fick en dator – full av virus

För några år sedan gick min mormors man bort, och mormor tog det väldigt hårt. Hans barn tog alla hans saker, mer än de hade rätt till, och mormor orkade inte bråka. Men när de till och med ville ha hans dator, trots att de alla redan hade flera datorer, blev mormor arg. Hon hade nämligen bara den datorn. För att hämnas på de giriga barnen gav hon dem datorn, men först lät hon datakillarna på jobbet fylla datorn med alla tänkbara virus. Jag tycker att det var tufft gjort av mormor, och rätt åt de känslokalla barnen!


Tina: Jag sabbade hans karriär med voodo

För några år sedan var jag tillsammans med en väldigt läcker kille. Han var en snäll, charmig, snygg, jättebegåvad fotbollsspelare med karriären framför sig och vi hade det väldigt bra ihop. Jag var jätteförälskad och drömde om att vi skulle bo ihop. Men efter ett år kom smällen: Han var otrogen med sitt ex, och hon ville gifta sig. Han sa att han älskade mig och inte visste vad han ville, men flyttade ändå ihop med henne. Jag grät floder och försökte förstå varför han hade svikit och lämnat mig. Men när jag insåg att det verkligen var slut vaknade hämndkänslorna. Jag bestämde mig för att förstöra hans karriär. Med voodoo.

Jag tog fram en nål och mitt finaste helfigursfoto av honom och började sticka honom flera gånger i höger knä. Jag la all min hatkänsla i sticket. Och det fick effekt! Jag trodde knappt mina öron när jag fick höra att hans karriär var över för säsongen på grund av en svår skada i höger knä. Jag blev lite rädd över kraften i mina hatkänslor men innerst inne var jag väldigt nöjd.

Sedan kom bakslaget. Jag cyklade som vanligt hem från jobbet då bakdäcket small till. Jag har haft många punkteringar, men aldrig med en sådan smäll! Det var bara att kliva av och gå hela vägen hem och laga eländet. Två dagar senare fick jag en ny punktering, på samma sätt. Det var precis som om någon stuckit en nål i däcket och jag kunde inte låta bli att tänka på voodoon.

När jag senare samma vecka var på väg för att träna small däcket för tredje gången. Och det slutade inte där. Mitt under träningspassets uppvärmning small det till i ett muskelfäste i höger ben och jag kände en hemsk smärta runt knäet. Jag kunde inte stödja på benet. Jag kröp ut ur gympasalen, lindade benet och haltade hemåt med min punkterade cykel.

Det tog två veckor innan jag kunde träna igen, och punkan blev lagad. Men jag var skakad på djupet, och helt klar över att jag hade nuddat vid onda krafter inom mig själv. Jag borde aldrig ha lekt med krafter som jag inte behärskar, och sedan dess har jag aldrig utövat voodoo igen.

 

Karin, 35: Vi straffade snuskgubbarna på nätet

När jag och mina kompisar var i 20-årsåldern tillbringade vi mycket tid på olika chattsidor på internet. Det hände ofta att vi fick snuskiga meddelanden och grovt kränkande, sexuella inviter av män som var betydligt äldre än oss, och det gjorde oss ganska upprörda. För att hämnas på männen tackade vi ja till männens inviter och bestämde tid för att träffa dem. Vi sa samma plats, ett torg mitt i stan, till flera av männen. Sedan samlades vi i ett varuhus där man hade bra uppsyn över torget. Det såg väldigt roligt ut när det stod en samling män, i bland så många som 15 stycken, som alla såg lite obekväma ut och ständigt tittade på klockan.

Hämnden var att se dem stå där, och en del av dem förstod att de blivit lurade när de såg de andra männen stå där. Det var speciellt roligt att se hur de snopet gick därifrån, när det var så uppenbart att de stått och väntat på någon som aldrig kom.

Det blev som en rolig lek, men i dag tycker jag att det var ganska omoget gjort. Det jag skäms mest över är att det var män från hela Sverige, och vissa hade åkt långt för att de trodde att de skulle få träffa en ung tjej. Men inviterna som männen kommit med var riktigt grova och rent av kränkande, så vi tyckte att de fick skylla sig själva.

Kan det vara bra att hämnas – eller ska man låta bli? I MåBra nummer 7, som finns i butik från tisdag 22/6, får vi svaret från Suzanne Kaplan, som skrivit en bok i ämnet.

Vad tycker du? Är det rätt eller fel att hämnas?


Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…