Annons

Annons

Sara i mål – så gick det att springa milen!

I morse var det dags för Sara Edwardsson att avsluta MåBra-utmaningen med att springa en mil. Kolla in hur det gick!

Så här sa Sara Edwardsson för drygt tre månader sedan:

– Om jag är ute och joggar får jag blodsmak i munnen. Några kilometer är väl okej, men bara om jag får gå ibland.

Med hjälp av MåBra-coacherna Katarina Woxnerud och Marie Tegnér började hon sin resa mot att bli en löpare – och för några veckor sedan lät det annorlunda:

Annons

– Det är så roligt att springa! Jag känner mig som en löpare nu, det är coolt. Jag mår bra över mig själv och är stolt över att inte längre vara en soffpotatis. Jag tänker fortfarande på den där Sara som kan springa en mil, och henne vill jag lära känna!

Gilla MåBra på Facebook

I morse var det dags för det stora slutprovet. Sara begav sig till gymmet för att genomföra en mil på ett löpband. I sin blogg berättar hon om hur det gick! Med på plats var MåBra:s träningsexpert Katarina Woxnerud, som också bloggade därifrån.

Vill du också vara med i MåBra-utmaningen? Gå in och anmäl dig här!

Här kan alla ni som är med – eller går med i MåBra-utmaningen – vinna ett träningskit från Röhnisch!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…