Annons

Annons

Sara bloggar: Tar jag milen under timmen?

Sara Edwardsson, skönsjungande SVT-profil med spring i benen, tränar inför Tjejmilen med MåBra-laget. Just nu jagar hon toppformen (och sin bror) på semestern, läs mer här!

”Jag tar det väldigt försiktigt med min löpträning. Jag pressar mig inte särskilt hårt. Plågar mig aldrig. Så varje gång jag kommit hem från en runda känner jag ”en gång till!” ”jag vill springa igen, nu!” Och det är så jag vill ha det, det är den känslan som ska föra mig fram till mitt nya mål: milen under en timme…”

Annons

Läs hela inlägget här >>

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…