Annons

Annons

Sanna Nielsen: ”Mina nätmobbare är föräldrar!”

"Jag orkar inte se ditt fula tryne". En av många otrevliga meningar som sticker ut bland kommentarerna på Sanna Nielsens Facebook. I sin blogg och i tv-programmet Efter tio berättar hon mer om nätmobbarna och hur vi bör fungera som föräldrar och förebilder.


För några dagar sedan medverkade Sanna Nielsen i TV 4:s Efter Tio, dels för att framföra en akustisk version av Undo – men också för att prata om näthat och mobbning.
I sin blogg berättar Sanna hur musiken räddade henne från jobbiga tonår i skolan, och hur hon handskas med otrevliga kommentarer på sociala medier.

Annons

”På min officiella Facebook fick jag för inte så länge läsa ord som ”Orkar inte se ditt fula tryne” och annat som jag inte vill skriva… Jag är van vid att alla tycker olika om saker och ting och just den kommentaren försöker man borsta bort och sen koncentrerar man sig på alla de fantastiska orden man får istället. Jag fick däremot veta att personen som hade skrivit detta har BARN. Då reagerar jag…

Gilla MåBra på Facebook

>> läs hela inlägget här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…