Annons

Annons

”Så tacklar jag mitt sockerberoende”

Gunilla Sahlin vet allt för väl vad som händer om hon förlorar kampen mot sötsuget. Så här gör hon när sockerberoendet gör sig påmint.

Gunilla bloggar om livet som sockerberoende på sockerfallan.mabra.com

”Ibland kommer det som en fullständig överraskning, ibland smyger det sig på sakta men säkert, fast på ett medvetet plan. Suget. Det har blivit betydligt bättre med åren, men jag kan fortfarande hamna i lägen där jag kastas tillbaka till känslan som var vardagsmat när jag var aktiv i min beroendesjukdom – det konstanta suget efter mer.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

När suget sätter in, är det redan försent…”

Läs mer på Gunillas blogg här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…