Annons

Annons

Så påverkas hudfärgen av morötter

Kan man boosta brännan med hjälp av morötter? Vår nutritionist och kostexpert gräver djupare i frågan!

 

”Jag undrar om man blir orange av morötter. Jag äter cirka två kilo morötter i veckan. Jag vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker att jag ser mer orange/brun ut nuförtiden, vilket även min man har märkt. Jag brukar annars vara blek som ett lakan eftersom jag aldrig solar. Jag gillar att hålla mig i skuggan. Är det bra att äta mycket morötter eller är min konsumtion alldeles för hög?”

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Linda

Anki Sundin svarar:

Ja, man blir faktiskt orange  >> läs hela svaret här!

Ställ en fråga till vår expertpanel!

Har du funderingar kring hälsa, vikt, relationer eller personlig utveckling? Passa på att ställa din fråga till någon av de kunniga experterna i MåBra:s expertpanel! Varje månad publicerar vi nya svar i tidningen och på webben.

 

Anki Sundin, nutritionist

Ställ en fråga

 

Annica Frithiof, sexolog

Ställ en fråga

Gunilla Hasselgren, läkare

Ställ en fråga

Karin Isberg, livscoach

Ställ en fråga

Katarina Voxnerud, personlig tränare

Ställ en fråga

Kerstin Hellström, KBT-psykolog

Ställ en fråga

Marie Tegnér, viktcoach

Ställ en fråga

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…