Hitta hudvårdsserien som passar din hud!

ANNONSSAMARBETE. Slätare hud, fylligare känsla, spänst och lyster eller reducera pigmentfläckar – hitta den Eucerin-hudvårdserie som passar dig bäst.

Nyckeln till välmående och frisk hud är rätt produkter och en bra hudvårdsrutin. Carina Holm är hudvårdsexpert och arbetar med att informera apotek, hudläkare och sjukvårdspersonal om Eucerins produkter.

Om hudens åldrande och vad man behöver tillsätta i form av hudvård, säger hon:

– De första ålderstecknen är fina linjer vid ögonen och i pannan, spår efter vår mimik. Med åldern blir dessa linjer djupare och huden blir mindre elastisk plus att gravitationskraften gör sig påmind, speciellt vid käkpartiet där vi kan uppleva att huden ”ramlar ner”.

Vilka behov har just din hud? Läs mer om Eucerins produkter som är utvecklade i samarbete med hudläkare och har kliniskt dokumenterad effekt.

hyalyron_eucerin_mabra_430x320
Hudens behov: Slätare och jämnare textur
Eucerin HYALURON-FILLER Antiage-serie som innehåller två typer av hyaluronsyra som i kombination med ingrediensen glycine-saponin (från soja), som stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra, hjälper huden att bli slätare och reducerar djupa rynkor. Serumet i serien passar alla oavsett ålder eftersom det förutom att motverka rynkor även ger mycket fukt.
volumefiller_eucerin_mabra_430x320
Hudens behov: Fyllighet och fukt
Eucerin VOLUME-FILLER Volymgivande antiage-serie som tar sig an rynkor och hjälper huden att bli fastare och få mer definierade ansiktsdrag. För hud som tappat sin fyllighet och där ansiktskonturerna känns mindre skarpa.

 

dermodensifyer_eucerin_mabra_430x320
Hudens behov: Spänst och lyster
Eucerin DermoDENSIFYER En antiage-serie som passar den mogna huden med minskad hormonaktivitet. Den ökar hudens förnyelseprocess och stimulerar hudens produktionen av kollagen och elastin. Ger en starkare hud med mer lyster.
evenbrighter_eucerin_mabra_430x320
Hudens behov: Jämnare hudton
Eucerin EVEN BRIGHTER Reducerar pigmentfläckar orsakade av exempelvis hormoner, melasma eller UV-strålning. Serien minskar hudens överproduktion av melanin (pigment), vilket ger en jämnare hudton. Använd minst dag- och nattcreme varje dag för bästa effekt. Första resultat syns efter cirka fyra veckor, med förbättring över tid vid regelbunden användning.

 

Eucerin är hudvårdsmärket som rekommenderas av dermatologer och som grundar sig på ärlig hudforskning. Våra produkter vårdar och återställer hudens hälsa och ger dig frisk hud med lyster. Eucerin säljs endast på apotek. Läs mer på www.eucerin.se

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…