RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Flög över halva jorden – för att träffa 28 år yngre kärleken

12 aug, 2021 
AvAino Oxblod
Facebook.
När Jeremy Pratico, 47, började prata med 19-åriga Charline Chaltin om gemensamma favoritbandet trodde han inte att han skulle bli kär.
Nu har han rest över halva världen för att träffa henne, och paret planerar nu en framtid tillsammans.
– I min ålder så hade jag gett upp om att hitta kärleken. Jag hade tänkt nöja mig med att vara en cool morbror, säger han till The Mirror.
Annons
Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Kända par med stor åldersskillnad

När Charline Chaltin gick med i en Facebook-grupp för bandet 21 pilots så trodde hon inte att hon skulle hitta kärleken där – och det gjorde inte 28 år äldre medlemmen Jeremy Pratico heller. Men när 19-åringen från Belgien och 47-åringen från Vermont i USA började chatta med varandra om bandet så uppstod det snabbt tycke.

Jeremy, som jobbar som lärare i USA, tror inte att romansen hade uppstått utan coronapandemin. På grund av att han satt i karantän under den amerikanska nedstängningen så tillbringade han mycket tid online. När han märkte att han började få känslor för den 19-åriga tjejen fanns det mycket att fundera på – framför allt åldersskillnaden och avståndet på över 560 mil.

– I vanliga fall skulle jag aldrig dejta någon så ung och så långt borta, men inom en vecka blev det ”åh nej, jag känner något”. Jag såg fram emot att prata med henne och jag visste väldigt snabbt att jag tyckte om att prata med henne. Jag har haft tjejer som bott 11 mil bort som frågat om vi ska vara i en relation, och jag har alltid sagt nej för att jag inte vill ha långdistans. Men med Charline åkte alla regler ut genom fönstret, berättar Jeremy för The Mirror.

Annons

Fick äntligen träffas efter ett år

De kommande månaderna pratade de två varje dag, och löste den stora tidsskillnaden med att ha olika typer av dygnsrytm.

– Något hände mellan oss, jag kan inte förklara det. Vi pratade varje dag, hela dagarna, säger Charline.

På grund av coronapandemin kunde de inte åka och hälsa på varandra som de ville – men till slut kunde de ses i slutet av juni, när Belgiens restriktioner mot inresande släppte. Jeremy hade hyrt en lägenhet nära Charlines hem där han skulle bo under den veckolånga resan – men när han kom dit hade Charline redan kommit dit och pyntat.

– När vi fick träffa varandra för första gången så fanns det en omedelbar kontakt. Det är mitt favoritögonblick i hela mitt liv, att träffa henne för första gången, säger Jeremy och fortsätter:

– I min ålder så hade jag gett upp om att hitta kärleken. Jag hade tänkt nöja mig med att vara en cool morbror, men nu säger folk att jag lever i en saga.

Annons

Föräldrarna reagerade på åldersskillnaden

Även om paret själva säger att de inte märker av åldersskillnaden alls, så reagerade deras föräldrar i början. Medan Jeremys föräldrar var oroliga för att han utnyttjades för ett green card till USA, så tyckte Charlines föräldrar att Jeremy var för nära dem i i ålder.

Nu är paret separerade fram till jul, förutsatt att länderna inte stängs ner igen på grund av pandemin.

– Hon är verkligen min drömtjej. Vi har diskuterat det många gånger och vi vet att vi vill ha en framtid tillsammans. Vi är båda redo att flytta ihop imorgon, men på grund av corona och tidslinjer, så vet vi inte än, säger Jeremy.

Annons