Annons

Annons

Puma släpper kollektion med New York City Ballet och Kylie Jenner

Puma släpper kollektion med New York City Ballet och Kylie Jenner
Puma släpper träningskläder inspirerade av svanar – och testade av balettdansare.

Pumas kommande kollektion The Swan Pack Collection har hämtat sin inspiration, så som namnet redan skvallrar om, från svanar. Plaggen och accessoarerna går i svart och vitt och inspirationskällan syns i de glansiga materialen och i fjädertryck.

Annons

I kollektionen finns bland annat sneakers, träningstoppar, en väska och en cape med huva i svart. Den svaninspirerade kollektionen frontas av New York City Ballets dansare samt av den yngsta Kardashian-systern Kylie Jenner. Kampanjen vill uppmana kvinnor att tro på sig själva och i fokus står dansarna på New York City Ballet.

– För att vara framgångsrik i allt du gör, måste du vara säker på dig själv. Ingen annan kan ge dig den grad av förtroende. Du kommer att vara bäst på vad du gör, eftersom du är det bästa du, säger balettdansaren Olivia Boisson som medverkar i kampanjen i ett pressmeddelande.

The Swan Pack Collection släpps i butik och online den 1 februari.

17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Main_Group_A_0265.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Backstage_Group_A_0797.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Lobby_Group_A_0921.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_NYCB_Swan_Main_Rachel_0042.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Corridor_Group_1198_CMYK.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Backstage_Olivia_A_0471_CMYK.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Backstage_Rachel_A_0437.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Backstage_Mimi_A_0489.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Swan_Main_Group_B_0770_CMYK.epspuma_3puma_2

Kampanjbilderna fotograferades av David H. Koch på Lincoln Center Theater.

 

Träna säkert i mörkret – med reflexkläder

Reflexkläder.

Läs också: Träna säkert i mörkret – med reflexkläder

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…