Annons

Annons

PT-Leila: Så lurar jag min hjärna att vilja träna

Leila Söderholm är personliga tränaren som tar varje chans att röra på sig. Men det gäller att komma ihåg upplägget inför varje träning, här är hennes nya hjälpmedel!

– Jag är verkligen ingen person som vaknar varje morgon och hoppar över glädje att jag ska få träna! Det är segt, tungt eller känns tråkigt ganska ofta och jag känner hur min hjärna vill få mig att välja en lättare väg. Då gäller det att hitta sätt som fungerar. Jag brukar använda lappar… läs hela inlägget här!

Annons

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…