Annons

Annons

Premiär: Välkommen till nya mabra.com!

Varmt välkommen till nya mabra.com!

Hej och välkommen till nya mabra.com! Idag är det premiär för vår uppdaterade sajt - som bjuder på en rad spännande nyheter!

MåBra – Sveriges största hälsomagasin – ger dig alltid senaste nytt om mat, motion, personlig utveckling och hälsotrender. Vi vill vara en ständig källa till inspiration och motivation, både i vår tryckta tidning och i våra digitala kanaler, därför har vi gjort en rad förbättringar på mabra.com!

Annons

MåBra:s kärnämnen har fått en tydligare plats på sidans topp. Det gör det enklare för sig som besökare att hitta nyheter som passar just dina intressen. Varje kategorisida har utöver ämnesrelaterade artiklar även skräddarsydda verktyg och annat anpassat innehåll – klicka gärna runt och se själv!

Gilla MåBra på Facebook

Vi har också förbättrat och utvecklat våra digitala verktyg: nu når du snabbt och smidigt vår kaloritabell, BMI-kalkylatorn och andra viktiga hjälpmedel via samlingssidan i högerspalten. Och en ytterligare nyhet är att du kan räkna ut ditt dagliga kaloribehov:

Räkna ut ditt kaloribehov
Kvinna
Man
* kg
Minsta möjliga vikt: 45 kilo
* år
Minsta möjliga ålder: 18 år
* cm
*
Beräkna
Ditt dagliga kaloribehov är kilokalorier och är ett ungefärligt riktvärde för hur mycket energi du förbrukar under en dag. Vill du gå ner i vikt? Om du minskar intaget med 500 kcal till kcal/dag kan du gå ner 0,5 kilo per vecka.

Hitta sunda och kaloriberäknade recept på

recept.mabra.com
Ditt dagliga kaloribehov är kilokalorier och är ett ungefärligt riktvärde för hur mycket energi du förbrukar under en dag.

Hitta sunda och kaloriberäknade recept på

recept.mabra.com
Ditt dagliga kaloribehov är: kilokalorier och är ett ungefärligt riktvärde för hur mycket energi du förbrukar under en dag. Vi rekommenderar inte att du försöker reducera ditt kaloriintag, ditt energibehov är lågt och du bör inte dra ytterligare utan att konsultera en läkare först. Vid ett intag lägre än 1500 kcal är det svårt att få i sig alla näringsämnen som kroppen behöver utan att komplettera med tillskott.

Hitta sunda och kaloriberäknade recept på

recept.mabra.com

Även bloggarna har fått ett nytt utseende, och vi har dessutom adderat en ny bloggerska till vårt inspirerande startfält! Det är Maria Midstam, en bloggande barnmorska, som från och med nu kommer dela med sig av livet på en förlossningsavdelning.

Även receptdelen, och viktcoachens veckomeny, har fått en rad förbättringar. Nu är det ännu enklare att hitta dina favoriter bland våra 2 800 kaloriberäknade recept, och den specialkomponerade veckomenyn hittar du alltid på sajtens förstasida – nu med olika flikar för veckans alla dagar.

mån tis ons tor fre lör sön

Å så gott och nyttigt och allt tillagas i ugnen

370 kcal/portion
P 16%
F 56%
K 28%

En riktigt god soppa som lätt kan göras lättare

360 kcal/portion
P 20%
F 31%
K 49%

En riktig härlig klassiker som mättar alldeles

310 kcal/portion
P 33%
F 42%
K 25%
285 kcal/portion
P 42%
F 24%
K 34%

5:2-tips: Om du minskar grädden till ½ dl och

395 kcal/portion
P 44%
F 22%
K 34%
475 kcal/portion
P -%
F -%
K -%
355 kcal/portion
P 30%
F 43%
K 27%

Detta – och mycket mer – hittar du på nya mabra.com.

 

Välkommen in önskar redaktionen!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…