Annons

Annons

Här får större storlekar plats i vanliga sortimentet

I höst integrerar Lindex stora storlekar i alla sina modekoncept, vilket innebär att det tidigare plus size-konceptet Generous försvinner.


Tidigare har Lindex bara haft större storlekar på utvalda delar av sortimentet, ett så kallat Generous-sortiment. Inför höstens kampanj Fall Fashion Heroes integrerar man alla storlekar – och initiativet har mottagits med otroligt positiva reaktioner, enligt Annika Hedin, designchef Lindex.

Annons
plus size 2

Ashley Graham

– Det är fantastiskt att Lindex inkluderar större storlekar i sina kollektioner. Plåtningen var en stark upplevelse eftersom vi som valts som modeller representerar en sådan mångfald, det var riktigt mycket girl power i studion, kommenterar Ashley Graham.

Candice Huffine

Candice Huffine

Kampanjen är uppbyggd kring tröjan med ballongärm, toppen med klockad ärm och skorstenskrage, den stickade klänningen, den smala ankelbyxan och jeansen. Färgerna skiftar från djupt vinrött och bränt brunt till orange och ljust rosa.

– Vi vill att kvinnor i alla storlekar ska känna sig inkluderade och kunna handla från alla våra modekoncept. Med denna förändring kommer våra kollektioner bli ännu mer inspirerande och tillgängliga för fler, säger Annika Hedin.

plus size 4

Alek Wek

plus size 5

Förutom Graham och Huffine frontas kampanjen av supermodellerna Alek Wek, Toni Garrn och Cora Emmanuel

Lindex Fall Fashion Heroes lanseras i butik och på lindex.com den 22 september. Se hela kollektionen på Lindex hemsida.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…