Annons

Annons

Otroliga yoga-frieriet tar internet med storm

Vad är väl bättre än yoga på en sandstrand? Jo, ett överraskningsfrieri samtidigt som man yogar på en sandstrand. Här är det gulliga klippet du inte vill missa.


När Alec Horan, 25, skulle fria till sin flickvän Steph Gardner, 24, blev det inget vanligt frieri med honom på ett knä. Nej, det här frieriet rankar högt i både kreativitet, skicklighet och inte minst flexibilitet.

Annons

Paret befann sig på en strand på Hawaii och övade på sina acroyoga-poser, något de haft som en gemensam hobby sedan de blev ett par två år sedan. Därför tyckte Steph inte att det var konstigt när Alec, som ofta fotar dem, ville filma när de övade på stranden. Men när Steph balanserar på hans fötter och minst anar det smyger Alec fram en ring.

Läs också: 15 romantiska och kreativa sätt att fria

En del tittare har knappt kunnat tro att frieriet är äkta med tanke på hur väl Steph lyckas hålla balansen. Hon ger till och med en spiderman-kyss till sin blivande fästman innan de tar sig ur ställningen, men paret berättar för Cosmopolitan att både frieriet och filmen är äkta.

”Det var 100 procent äkta och hon hade ingen aning. Det är bara att kolla på klippet, Steph är väldigt emotionell och börjar gråta, jag börjar gråta”, säger Alec till Cosmopolitan.

Vi önskar paret all lycka – både med yogan och det kommande äktenskapet!

Se det gulliga frieriet:

 

15 tecken på att du är med den du ska gifta dig med

Läs också: 15 tecken på att du är med den du ska gifta dig med

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…