Annons

Annons

Ökar sötsuget av 5:2-dieten?

Ökar sötsuget med 5:2?

Ger fastedagarna under 5:2-dieten ett ökat sötsug?

Kan 5:2 och korttidsfasta vrida upp sötsuget? Marie Tegnér, viktcoach och 5:2-expert, svarar på en läsarfråga.

”Har testat 5:2-metoden nu under två månader med gott resultat. Det jag undrar över är att det ofta står att sötsuget försvinner men för mig är det tvärtom. Innan jag började med 5:2 hade jag inget sötsug men det har jag fått nu. Är det något i kosten som behöver läggas till? Jag  äter frukost ca 90 kalorier och resten till middagen på fastedagarna.” skriver signaturen Majsann.

Annons

Marie Tegnér, viktcoach på MåBra och 5:2-expert, svarar:

Gilla MåBra på Facebook

Tack för en bra fråga som visar hur olika vi är och hur individuellt man måste hantera sitt ätmönster. Jag har själv noterat att mitt eget sötsug… >>läs hela inlägget här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…