Öka motivationen – med träningsplagg till fyndpris!

Underskatta inte känslan av att se stark och snabb ut och vad den kan göra för din träningsprestation. Fynda vårens gymplagg på BestSecret, shoppingsajten med välkända varumärken till riktigt bra priser.

Du kanske inte är starkast på gymmet – ännu. Men med en helt ny uppsättning träningskläder blir det i alla fall roligare att gå dit! På modesajten Best Secret kan du, förutom designerplagg och accessoarer, fynda funktionsplagg, träningsskor och andra sportiga tillbehör till upp till 80 procent rabatt. BestSecret, har alltid öppet vilket ger dig massor av tid att bläddra igenom över 30 000 produkter från mer än 3 000 välkända varumärken.

Gilla MåBra på Facebook

1-1

 

Träningssko, Reebok, -40%

Sportväska, Gaastra, -29%

Funktionströja, Asics, -40%

Funktionstop, Reebok, -40%

Funktionsjacka, Puma, -42%

Funktionsbyxa, Under Armour, -25%

BestSecret vänder sig till en exklusiv kundkrets där medlemskap bara kan fås genom någon som redan är medlem. Men du som ännu inte fått någon inbjudan kan andas ut. Just nu delar mabra.com ut exklusiva medlemskap + 200 kr i välkomstrabatt! Du registrerar dig här här, och skickas vidare till din skräddarsydda MåBra-shop hos BestSecret, För att hjälpa dig att komma i gång och hitta guldkornen har MåBra:s träningsreporter Anna Sundesten valt ut sina gymfavoriter som ger dig en inspirerande knuff mot träningsformen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev


Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…