Annons

Annons

Ny vikt- och matblogg på mabra.com!

I dag har vi äran att presentera en ny bloggare hos oss! Bloggen heter ViktVäktarbloggen och kommer att skrivas av Karin Nileskog som är kost- och utbildningsansvarig hos ViktVäktarna. Här kan du läsa mer om henne och vad bloggen ska handla om.

Annons
Karin Nileskog.

Karin Nileskog.

Vem är du?

– Jag heter Karin Nileskog, och jag är en matglad och hälsotänkande mamma till två underbara killar, Linus 20 och Hampus 18.

Hur känns det att börja blogga på mabra.com?

– Det skall bli fantastiskt kul, det var faktiskt genom Må Bra jag kom i kontakt med ViktVäktarna för snart 17 år sedan och sedan dess har jag jobbat med att hjälpa människor att komma till insikt om hur de kan leva att gott men hälsosamt liv.

Vilka är dina förväntningar?

– Jag brinner för allt kring mat och hälsa och vill gärna skapa lite debatt. Jag är extremt engagerad i dessa frågor och jag hoppas på respons på min blogg och tar mer än gärna både ris och ros. Vi behöver få bort skammen kring viktproblem och hjälpa varandra till ett hälsosammare liv och det gör vi bäst genom att öppet våga prata om det.

– Det är idag ok att säga åt någon att det är ohälsosamt att röka men det är fortfarande tabu att säga samma sak om övervikt. Det skulle jag gärna vilja ändra på, det är inte skamligt att vara överviktig men det är dumt att inte göra något åt det sett ur ett hälsoperspektiv.

Vad kommer vi att få läsa om i bloggen?

– Det kommer att bli en salig blandning av allt som rör mat och hälsa, mina egna personliga fighter kring min egen vikt (man blir inte vaccinerad bara för att man en gång gått ner, tyvärr) och självklart en massa tips på god och enkel mat som funkar både till vardags och fest.

Hur gör du för att må bra?

– Jag älskar att umgås med vänner, bjuder ofta och gärna till fest, det finns få saker som tillfredsställer så mycket som att samlas kring god mat och dryck. Har dock ett stort behov av egen tid och jag har med åren kommit att gilla att umgås med mig själv vilket ger mig ro och energi till allt annat kul. Jag kan utan problem ligga en hel dag i solen och bara filosofera, är en extremt utpräglad sommarmänniska, det är då jag lever på riktigt.

Här hittar du Karins blogg.


Av Anna Eriksson


Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…