Annons

Annons

Ny superstudie ska visa hur världen mår – och du kan få vara med!

Just nu genomförs världens största studie av vår psykiska hälsa. Genom att ladda hem ett app kan du också delta.

Just nu, mellan 10-16 oktober, genomför en australisk organisation som arbetar med att förebygga självmord, världens största studie av psykisk hälsa. Genom sin gratisapp, How is the world feeling, hoppas de få med sig 7 miljoner människor från hela världen som ska registrera hur de känner vid olika tillfällen på dygnet.

Annons

Allt för att väcka medvetenhet om våra känslor och få oss att förstå att vi inte är ensamma – och i förlängningen göra så att personer som mår dåligt söker hjälp. Man hoppas också att studien ska kunna användas för att hitta mer effektiva sätt att minska psykiska problem.

Gilla MåBra på Facebook

Och alla som vill kan delta.

Själv laddade jag hem appen i helgen och satte igång i morse, tillsammans med ungefär 5800 andra personer.

Redan vet jag att de allra flesta i världen känner sig lyckliga och lugna, men att människorna i Finland är mer ledsna än vi andra och att italienarna känner sig allt från kraftfulla och arga till lyckliga. Jag kan också se att kvinnor är mer oroliga än män och att oro och lugn båda når sina toppar vid 10-tiden på förmiddagen.

Vill du också vara med? Gör så här:

Ladda hem gratisappen How is the world feeling, den finns både för iOS och Android. Registrera dig genom Twitter eller Facebook – och sedan kan du se hur världen mår och jämföra med dig själv!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…