Annons

Annons

Möt vår nya bloggare Kristina Rosenberg!

Missa inte vår nya blogg ”Mot Stockholm Marathon”! Här får du följa Kristina Rosenberg på hennes färd mot det över 4 mil långa loppet.

Kristina är enligt egen utsago ”absolut ingen proffslöpare” och har ett gediget träningsupplägg att följa för att klara av vårens utmaning. Följ hennes utveckling här på mabra.com – och inspireras av hennes framsteg.

Annons

”Kan jag, kan alla” säger Kristina, som hoppas kunna inspirera bloggens besökare – och få lite pepp tillbaka!

Vad kommer du skriva om?

– Jag kommer berätta om hur jag lägger upp min träning, jag ska lära mig gå från 1 mil till 4 på mindre än ett halvår. Jag kommer också dela med mig av min kost och den mentala träning som jag jobbar med parallellt!

Vad har du för erfarenhet från löpning sedan tidigare?

– Jag har som bäst klarat av 1,5 mil, och jag springer milen på 1 timme och några minuter. Jag springer några dagar i veckan och spelar tennis två dagar i veckan.

Vad är målet med bloggen?

Jag hoppas kunna peppa och inspirera andra – och jag hoppas andra ska kunna peppa mig! Jag är på samma nivå som många andra, men ser min blogg som ett verktyg att faktiskt genomföra vårens långa lopp!

Missa inte Kristinas spännande resa, häng med från början på bloggen – den hittar du här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…