Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Här är Kolai – Laila och Koroshs kärleksbebis!

03 dec, 2019 
Laila Bagge och Korosh.
Efter fem år tillsammans kommer Laila Bagges och Korosh Kananians kärleksbebis Kolai. "Vi ville göra någonting tillsammans men det måste kännas rätt helt", säger Laila Bagge. Nu lanserar de sin egna veganska skönhetsserie.
Annons
Laila Bagge om KolaiBrand logo
Laila Bagge om Kolai

Paret Laila Bagge och Korosh Kananian hade länge funderat på att jobba ihop med ett gemensamt projekt. Men det skulle kännas rätt.

– I januari förra året  märkte jag att mitt hår inte mådde bra, det gick av och jag såg inte klok ut, säger Laila Bagge.

Någonstans där föddes varumärket Kolai – en hopslagning av namnen Korosh och Laila. ”Kärleksbebisen”  är en vegansk hår- och hudvårdsserie som tog form under många kvällar och nätter med mycket skratt.

– Vi hade väldigt roligt när vi tog fram produkterna och designen, säger Laila. Jag ritade för hand på papper, Korosh ritade på datorn.

Laila Bagge och Korosh Kananian.
Laila Bagge och Korosh Kananian.

Att serien är vegansk och miljövänlig var viktigt.

Annons

– Samtidigt ville jag att det skulle kännas glamouröst. Förpackningarna är av återvunnen plast och innehållet är av högsta kvalitet. Jag ville ha high end-innehåll speciellt för skandinaviskt hår, men till ett bra pris.

De valde medvetet att produkterna ska finnas på apoteket eftersom de är kända för att ha höga kvalitets-och miljökrav på sitt sortiment. Alla hårvårdsprodukter innehåller arganolja eftersom det är återfuktande och läkande för trasigt hår. I serien ingår förutom spray, shampo och balsam även ett hårserum.

Produkterna i serien från Kolai.
Produkterna i serien från Kolai.

– Jag använder det i håret men Korosh har det i skägget, säger Laila med ett skratt.

Annons

Kolai kommer att finnas att köpa på apotek och på www.kolai.se.

Nästa steg är att ta fram hudvård för mogen hud. Planen är att kunna lansera det i vår.

MåBra har testat Kolai – här är våra 3 favoriter!

Skimmerolja från Kolai.
Skimmerolja från Kolai.

Skimmeroljan går in snabbt i huden utan att göra den flottig. Den har en varm gourmanddoft som passar till vardag som fest. Vill du ha en diskretare effekt kan den blandas i din body lotion. Köp här.

Hårspray från Kolai.
Hårspray från Kolai.

Hårspray som ska vara lätt att borsta ur, allt för att inte slita på skandinaviskt hår i onödan. Fin, mild doft. Ger bra stadga i tunt hår!

Annons
Schampo från Kolai.
Schampo från Kolai.

Repair & Care Shampoo är ett glansgivande varje dag-shampoo med färgbevarande ingredienser. Fräsch doft – och en flaska som pryder sin plats i badrummet!

Foto: Pressbilder från Kolai

Läs mer:

Svenska kändisar du inte visste har barn ihop

8 svenska kändisar berätta om sina förlossningar

”Mammas sjukdom stärkte kärleken i familjen”

Annons