Annons

Annons

”Hjälp, min man accepterar inte ett nej”

”Min man struntar i att jag säger nej. Jag älskar honom och vårt barn, men blir sårad när han inte accepterar mina känslor.” skriver signaturen Ledsen maka och mamma. MåBra:s sexolog Annica Frithiof svarar henne.

Annons

"Jag älskar min man och vår tonåring, och vet inte hur jag ska göra" skriver signaturen Ledsen maka och mamma.

” Jag och min make har varit ett par i 16 år. Vi har det bra tillsammans och har en tonåring som bor hemma med oss. Problemet är att sexlivet inte är på topp jämt. Min make vill ha samlag oftare än jag. Jag sa till honom att man även måste kunna ligga och kramas och ge varandra ömhet utan att det leder till samlag. Svaret jag fick var att det inte var någon idé att mysa med varandra om man inte kunde ha sex sedan.

Det känns jobbigt att vara ensam hemma med honom för då säger han att han vill ha sex. Det är så jobbigt att höra detta varje gång vi är på egen hand. För en tid sedan var vi på fest hos goda vänner och det var trevligt ända tills vi kom hem – då var det dags för sex. Jag ville inte, men min make genomförde ett samlag ändå. Sedan somnade han. Jag gick upp och grät i min ensamhet. Det var en jobbig natt.

Hjälp, jag vet inte vad och hur jag ska göra. Jag älskar min man och även tonåringen.”

Annica Frithiof svarar:

Du beskriver att ni har det bra tillsammans men jag tillåter mig att ha vissa funderingar. Din man uppvisar ett hänsynslöst beteende mot dig när han tvingar dig till samlag. Vanligtvis vägrar han stunder bestående av beröring och smekningar med motiveringen att de inte leder till… läs mer

BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…