Annons

Annons

Mia Skäringers brutal-ärliga facebookinlägg hyllas av tusentals

Mia Skäringers brutal-ärliga facebookinlägg hyllas av tusentals
Mia Skäringer har gjort det igen. Här är senaste texten som hyllas på nätet!

I lördags skrev skådespelerskan Mia Skäringer ett inlägg på sin Facebooksida där hon bland annat raljerade över jakten på bekräftelser i sociala medier. Till en bild där hon poserar och låtsas äta hundbajs skriver hon bland annat:

Annons

” … Bekräfta mig. Gilla mig. Lajka mig. Haschtagga mig. Lägg upp mig. Titta på min kropp. Titta på mina kläder. Min röv. Mitt hem. Mitt fancy jobb. Mitt kändisskap. Mina läppar. Mina muskler. Mina barn. Mitt Bmi.” 

Gilla MåBra på Facebook

Hon driver med utseendefixeringen och (o)vanan att posta precis allt på Facebook och Instagram. En trend som hon skämtsamt menar kommer följa oss ända till döden: ”Jag sitter vid ån och metar i min cavallibikini, äter babybell (här finns också LCHF …glad gubbe, glad gubbe, jätteglad gubbe!) Magen är så otroligt platt. Det passade mina ätfönster perfekt att resa genom molen.”

Och över tusen personer har applåderat hennes text. ”Kunde aldrig sagt det bättre…Mia och alla där ute ni duger som ni är…lägg hetsen bakom er och lev livet…tack Mia för din humor och dina citat som gör skillnad.” skriver en av sidans besökare.

I texten liknar Skäringer moderna människans jakt på uppmärksamhet vid en masspsykos och uppmanar alla att ta ett steg tillbaka, vara sig själva och avslutar med ett ”Älska dig själv för den du är”.

Läs hela inlägget här.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…