Annons

Annons

Mia Skäringer hyllas för sitt inlägg om utbrändhet – läs texten här!

Mia Skäringer sätter ord på känslan att inte räcka till – och hela internet applåderar. Högt!


Den som följer skådespelerskan Mia SkäringerFacebook och Instagram vet att hon blandar humor och allvar med stor skicklighet. Det var bara några dagar sedan hon uppmärksammades för sitt inlägg om vår bekräftelsejakt i sociala medier. Och nu har hon återigen skrivit en text som hyllas stort. Den här gången är det kraven på kvinnor som står i fokus, en press som långsamt krossar oss menar Skäringer, och skriver en ärlig hyllning i sin text ”En sång för alla dom som brann upp”.

Annons

”Så kommer dagen då hon får punktering på cykeln i ett triatlon utan mål. Vi hejar på! Täta hålet för fan och skynda vidare. Inte stanna upp. Inte känna efter. I den här tävlingen som helt och hållet avgörs på graden av uthållighet ska hon inte bara cykla, springa och simma.
Hon ska lämna, jobba, hämta, handla, lyssna, diska, trösta, bära, föda, städa, förstå, tvätta, älska, laga mat, skratta, resa, vara smal, snygg, se lite kåt ut och betala alla räkningar. Noga akta sig för att bli en bitterfitta som luktar rutten blomvas så fort hon öppnar käften, en sån som ryggen börjar kröka sig på för att hon burit för mycket barn och bekymmer.” skriver hon bland annat.

Tusentals människor hyllar nu Mia Skäringer, i skrivande stund har över 20 000 interagerat med inlägget, som också delats över 4 000 gånger.

”Så fint skrivet. Precis som du säger i din text, det finns något friskt i utbrändheten, hur djävlig den är. Detta ekorrhjul, eller snarare hamsterhjul, som vi befinner oss i för att vara alla till lags. Fuck stress! Att vara människa måste vara större än så.”, skriver någon. Och de allra flesta poängterar att de känner igen sig i stressen och sorgen i att aldrig stanna upp.

Läs hela inlägget här!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…