Annons

Annons

Män som har ”allt” – därför är de otrogna

Tiger Woods är den senaste i raden av kända män som blivit avslöjade efter att de varit otrogna mot sina fruar. Men varför är dessa framgångsrika – och i allmänhetens ögon lyckligt lottade män – otrogna? MåBra:s sexterapeut Annica Frithiof ger sin syn på fenomenet.

Annons
Tiger Woods anklagas för att ha varit otrogen mot sin svenska fru Elin.

Tiger Woods anklagas för att ha varit otrogen mot sin svenska fru Elin.

Tiger Woods, Bill Clinton, Hugh Grant och Jude Law, ja, listan över kända män som bedragit sina fruar och flickvänner kan göras lång. Finns det något speciell anledning till varför just dessa män är otrogna?
– Att utåt sett ha allt betyder ju inte att allt är som det ska på det inre planet. För att bli exempelvis en framgångsrik idrotts- eller affärsman så tror jag att man måsta ha vissa brister i sitt inre för att orka med, säger MåBra:s sexterapeut Annica Frithiof.

Gilla MåBra på Facebook

– Att som Tiger Woods orka med att träna så mycket som han gör, eller att vara den som tar tuffa och tunga beslut på ett företag. Då stänger man vissa känslomässiga dörrar och blir kanske lite kall och hård. Och därför kan det vara så att de inte heller känner skuld.

Kan det även vara så att framgången stigit dem åt huvudet så att de söker kickar på andra plan?
– Vissa framgångsrika personer har nog tappat förmågan att se till det lilla, vad det egentligen är som gör oss lyckliga. Allt blir så stort och ytligt. Man glömmer att titta till sitt inre, något som jag tycker är det allra viktigaste, säger Annica Frithiof.

Av Anna Eriksson
 
Vad tycker du? Ge din åsikt i otrohetsdebatten, antingen i vårt forum, eller i kommentarsfältet nedan.
 
Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…