Annons

Annons

MåBra:s nya viktbloggare 6: Möt Pernilla Jensen!

Pernilla Jensen kämpar mot sin övervikt - och sköldkörteln.

Förra veckan veckan lanserade vi åtta nya läsarbloggar här på mabra.com. En av dem är Pernilla Jensen. Här får du lära känna henne lite mer! Och glöm inte att besöka hennes blogg: http://pernilla.mabra.com/

Vem är du? 

En sprallig tjej på snart 40, som känner sig som 32 :-). Gillar sport – och då främst hockey, fotboll, golf, handboll och innebandy.  

Annons

Jag har 2 underbara killar (17 & 15 år) som bor hos mig varannan vecka. Jobbar som speditör på en stor internationell flyttfirma, ett mycket roligt och omväxlande jobb.

Hur känns det att börja blogga på mabra.com? 

Mycket roligt och inspirerande. Nu när man börjar få kläm på funktionerna, så går det som en dans. Och det är riktigt skoj att redan ha fått kommentarer… Sen gillar jag ju pressen… :-) Eftersom det finns ett antal människor som följer med en på resan, så måste man ju hålla sig i skinnet – annars får man ju inga roliga resultat att presentera.

Vilka är dina förväntningar? 

 Att en gång för alla få gå ner de där nedrans överviktskilona, som förpestar min tillvaro. Och att få igång rutiner runt träning och mat.

Vad kommer vi att få läsa om i bloggen? 

Ni kommer att få följa mig i mitt liv, som singel varannanveckas mamma. Både vardagliga inslag och lite mer festliga. Men självklart med fokus på kriget mot övervikten förstås. Men det blir säkert en hel del inlägg om hockey och golf som är familjens fritidssysselsättningar. Tankar och funderingar kring livet i både stort och smått.

Gilla MåBra på Facebook

Läs mer:
Möt Annika Burén här!
Möt Jonna Embretsen här!
Möt Anette Gustafsson här!
Möt Josefin Svensson här!
Möt Carina Ekring här!

Möt våra nya bloggare: Läsarnas viktbloggar!
Här kan du läsa mer om våra nya bloggare!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…