Annons

Annons

MåBra:s viktbloggare 4: Anette Gustafsson!

En av våra nya bloggare, Anette Gustafsson.

Förra veckan veckan lanserade vi åtta nya läsarbloggar här på mabra.com. En av dem är Anette Gustafsson. Här får du lära känna henne lite mer! Och glöm inte att besöka hennes blogg: http://anette.mabra.com/

Vem är du?

Jag är en smal, vältränad kvinna med ett självförtroende som räcker till månen. Fast jag döljer det väl, så väl att jag tappat bort mig. Men jag börjar hitta mig själv igen.

Annons

Jag jobbar som personlig assistent och har gjort så i sju år. Är född och uppvuxen i Malmö. Mötte den stora, stora kärleken, Johnny för elva år sedan. Så för tio år sedan flyttade jag till Karlskrona. Tillsammans har vi fem barn, alla, numera utflugna. Bara hunden, Mimmi som bor kvar hemma.

Hur känns det att börja blogga på mabra.com?

Det känns fantastisk roligt. Ett extra skutt tog hjärtat när jag fick min första kommentar. Det blev liksom lite på ”riktigt” då.

Vilka är dina förväntningar?

Jag förväntar mig att jag ska klara av att gå ner i vikt. Det kanske jag klarat utan att blogga men nu sätter jag lite press på mig själv och får också mycket stöd från de som läser och kommenterar. Det har jag redan fått trots att det gått så kort tid. Så ett stort tack till er! Det är ju fantastiskt roligt också!

Vad kommer vi att få läsa om i bloggen?

Livet runt konsten att gå ner i vikt. Det är mycket som ska stämma för att gå ner och stanna kvar på en vikt som känns bra. Mat och motion är naturligtvis huvudämnet men även att göra saker som gör att man mår bra rent psykiskt. För jag tror inte att det går så bra att förändra vanor om man inte mår bra.

Läs mer:
Möt våra nya bloggare: Läsarnas viktbloggar!
Här hittar du alla viktbloggar!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…