Annons

Annons

MåBra:s nya viktbloggare 3: Jonna Embretsen

En av våra nya bloggare, Jonna Embretsen!

I veckan lanserade vi åtta nya läsarbloggar här på mabra.com. En av dem är Jonna Embretsen. Här får du lära känna henne lite mer! Och glöm inte att besöka hennes blogg: http://jonna.mabra.com/

Vem är du?

Jag är Jonna, en halvknasig dalkulla i grunden med rötter lite här och där. Jag pratar rätt mycket och är ibland osammanhängande eftersom min mun försöker säga tio saker samtidigt. Jag blir så exalterad när jag vill berätta saker att jag ibland har fått folk att se ut som frågetecken.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Jag är storasyster vilket har fått mig att få den där ansvarskänslan under min uppväxt, på både gott och ont. Jag försöker alltid att bilda mig en egen uppfattning om folk, hur mycket bra eller dåligt jag hört om dem innan. Jag är impulsiv vilket många gånger inte alls har varit bra – dock har jag tagit många bra resultat i mitt liv mtack vare den impulsiviteten.

Hur känns det att börja blogga på mabra.com?

Det känns jättebra! När jag skickade in min ansökan trodde jag inte att jag skulle bli en av de utvalda. Tycker någon verkligen att min viktresa är intressant?

Vilka är dina förväntningar?

Mina förväntningar är att jag faktiskt ska klara mina mål och använda bloggningen som ett redskap. Jag hoppas att folk kommer att läsa min blogg och få starka känslor, vad de än kan vara. Även om folk tycker att jag är knäpp tycker jag att det är bra, jag vill att folk ska få starka känslor av att läsa min blogg. Jag hoppas även att jag kommer få mycket feedback av mina läsare, positiv som negativ. Var inte rädd att vara ärliga mot mig, jag kommer att vara ärlig mot er!

Vad kommer vi få läsa om i bloggen?

I min blogg kommer ni att få läsa om min kamp mot maten, vikthetsen, min kärlek till onyttigheter och mina tankar om övervikt. Jag kommer att försöka få med så mycket humor som möjligt eftersom det är en av mina passioner. Även om det innebär att ni kommer skratta ÅT mig, det gör ingenting. Hellre att ni skrattar åt mig än inte alls.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…