Annons

Annons

MåBra:s nya viktbloggare 1: Möt Carina Ekring

En av MåBra:s nya bloggare: Carina Ekring.

I veckan lanserade vi åtta nya läsarbloggar här på mabra.com. En av dem är Carina Ekring. Här får du lära känna henne lite mer! Och glöm inte att besöka hennes blogg: http://carina.mabra.com/

Vem är du?

Jag är en lärare som arbetar med barn med särskilda behov. Jag har alltid varit mer eller mindre överviktig och har aldrig gillat att motionera. Raska promenader har varit mer min stil, då har jag rensat hjärnan. Jag har provat alla slags bantningsmetoder men ingen har fungerat. Nu har jag kommit till insikt om att snabba resultat inte funkar, det är långsiktighet som gäller.

Hur känns det att börja blogga på maba.com?

Jag ser det som en stor förmån att få blogga för MåBra, för det är en seriös sida där det antagligen finns många som är i samma sits som mig. Mina förväntningar på bloggen är att jag ska kunna sporra mig själv till att lyckas med att gå ner i vikt och att få bättre kondition – och om jag dessutom lyckas peppa andra är det otroligt roligt!

Vad kommer du skriva om i bloggen?

I min blogg kommer det att finas en hel del tankar om motion i olika former, både den jag själv utför och varför man ska motionera. Det kommer också att finnas en hel del om mål och belöningar, för det tycker jag är viktigt för att lyckas. Lite mat och ett och annat recept kommer också att slinka med.

Annons

Däremot lär det inte finnas mycket gnäll och sågningar för sådant drar bara ner, jag vill lyfta mig själv och andra. Utan att bli klämkäckt flåshurtig hoppas jag att jag ska kunna förmedla en positiv syn på motion och hälsa!

Läs mer:
Möt våra nya bloggare: Läsarnas viktbloggar!
Här hittar du alla viktbloggar!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…