Annons

Annons

MåBra väljer: Bästa kom i form-prylarna

Hantlar som skakar, kläder som pumpar bort mjölksyran och ekologiskt mellanmål – det är några av prylarna som MåBra-redaktionen valt ut som sina favoriter den här månaden.

Skor från Pieces, Quorn och träningskläder från Adidas är några av månadens favoriter.

Skor från Pieces, Quorn och träningskläder från Adidas är några av månadens favoriter.

MåBra-redaktionens bästa kom i form-prylar

Annons


Sneakerboots Pieces

Färgglatt på fötterna…
… ger rörelseglädje i kroppen! Sneakerboots från Pieces säljs på bl a Vero Moda, 399 kr.

Quorn

Mums för vegisar
Som alternativ till kött är quorn perfekt eftersom det är nyttigt och proteinrikt. Fyra nya produkter har just kommit ut, bland annat italienska filéer med soltorkade tomater, smält ost och basilika. Finns i matvaruaffärer, 35–40 kr/st.

Kettlebells

Kul med kulör
I stället för vanliga kettlebells i gjutjärn finns nu vinylklädda, ergonomiskt utformade klot i glada färger. Från 2 till 20 kilo, (85 kr – 825 kr styck). Plansch med övningar medföljer. Finns på bl a Budo & Fitness.

XCO-trainers

Kom igång med skakgång
XCO-trainer är en ”hantel” fylld med granulat som rör sig inuti tuben när du pendlar med armarna. Rörelsen påminner om stavgång och ökar kaloriförbränningen med 30 procent. 1 225 kr inkl instruktions-dvd och plansch med styrkeövningar. www.jemksweden.se

Gilla MåBra på Facebook


Multiskalare

Superskalare med multifunktion
Smart skalare från Jamie Oliver med tre lätt utbytbara blad för hårda respektive mjuka frukter och grönsaker. Med det tandade knivbladet får du tunna strimlor av exempelvis morötter, 149 kr i välsorterade fackhandelsbutiker


Ekologisk keso

Smart eko-mellis
För dig som både kalorisnålar och värnar om miljön finns eko-keso som är helt naturlig och utan tillsatser. Ekologisk Naturell Cottage Cheese har låg fetthalt och innehåller mycket proteiner. Cirka 15 kr för 250 g i livsmedelsaffärer.


tröja Adidas

Kramgo hightech-träning
Från Adidas kommer rena hightechkläderna! Den här tröjan är tajt som ett korvskinn och kramar dig under passet. Det ska hjälpa till att pumpa bort mjölksyra och ge musklerna bättre återhämtning. I sportaffärer, 450 kr (tröja), 600 kr (tights).
Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…